Hem Forum Söka jobb hur stor är chansen ?

hur stor är chansen ?

Hem Forum Söka jobb hur stor är chansen ?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av  K-mountain 1 år, 10 månader sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #134079

  osamahcoder
  Deltagare

  Hej allihopa!

  Är en 19 årig kille med gymnasie utbildning  (jätte bra betyg om det nu har någon betydelse). Körkort och tillgång till egen bil , bra fysik samt goda referenser.

  Just nu har jag två jobb både som elev assistent och inom LSS boende men är trött på hela den branschen.

  Funderar på att gå väktare utbildning men min fråga är : hur stor är chansen att jag får ett jobb ? Jag vill inte betala för en utbildning och sluta mina nuvarande jobb sen bli helt arbetslös.

  Jag bor i Malmö men har inga problem med att jobba i närmare städer.

  också vad tycker ni om byas utbildning ?

 • #134080

  The Ham
  Deltagare

  Hej,

  tycker du i första hand ska se efter lediga tjänster hos de större bolagen på din ort eller kontakta någon av de rekryteringsansvariga. (Tänk Securitas, Nokas, Avarn m.m., även mindre bolag kan vara värda att titta på.) Finns en möjlighet att de behöver personal och behov därför finns för nyrekrytering vilket innebär betald utb. och förmodligen timanställning (”behovare”).

  Alternativet att du betalar utbildningen själv vilket också är helt gångbart. Fördelen är att du kan välja arbetsgivare fritt. För ett par år sedan skulle jag varnat för att betala utb. själv men jag tycker branschen har förändrats och behovet av bevakningspersonal har ökat. Några större problem med att få anställning inom bevakningsbranschen bör därför inte finnas idag.

  Gällande BYA’s utbildning har jag bara gått den när jag blivit skickad dit av arbetsgivaren  för ett antal år sedan och tycker den var bra. Förmodligen håller den hög kvalité fortfarande.

 • #134081

  K-mountain
  Moderator

  Håller helt med The Ham!

  Kolla med företagen först.
  Kolla sedan på möjligheten att betala utbildningen själv.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Comments are closed.