By

Välkommen till nya vaktare.nu!

Nyheter

Äntligen är nya vaktare.nu uppe och rullar. Vi har gått ifrån förra plattformen till en ny mjukvara för att få det att rulla på bättre. Fokus ligger på enkelhet, stabilitet och tydlighet. En ny funktion är att vaktare.nu har responsiv design, dvs storleken på webbplatsen anpassar sig till den enheten du surfar på. Alltså fungerar vaktare.nu lika bra på datorn som smartphonen eller surfplattan.

Det är lite små fix kvar innan allt funkar 100%, men med tanke på hur förra versionen av vaktare.nu mådde på slutet så ansåg vi att det var viktigare att rulla ut  denna versionen så fort som möjligt. Upptäcker du något som inte fungerar får du jätte gärna skriva en kommentar här eller kontakta oss via kontaktformuläret. Klicka här för att komma till kontaktformuläret.

Vi kommer undan för undan fylla på innehållet under de olika avdelningarna.

Så här skaffar du ett nytt lösenord

I och med plattformsbytet så har alla lösenord byts ut. För att få ett nytt lösenord skickat till din e-postadress gör du följande:

  1. Gå till följande länk http://vaktare.nu/wp-login.php?action=lostpassword
  2. Skriv i ditt användarnamn eller e-postadress och klicka på ”Få ett nytt lösenord”
  3. Kolla din e-postadress som är ansluten till vaktare.nu. Vanligtvis tar det några minuter innan du får lösenordet. Om det mot förmodan inte skulle komma kolla din skräppostmapp, om det inte heller finns där är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret (skriv vilket användarnamn samt e-postadress du har) så skickar vi ut ett nytt lösenord manuellt. Klicka här för att komma till kontaktformuläret.

Vi har funktioner som kommer att läggas till allt eftersom, dessa är följande:

  • Under användarens profilbild visa när den registrerade sig samt antal inlägg den har skapat

Kommentera